titelles escenaviva la granota valenta
Teatre infantil

Titelles de La Granota Valenta

Sinopsis de l’obra.

Una granota demana ajut al seu amic el llop per tornar a ser el príncep que una bruixa va encissar, i així poder retrobar-se amb la seva princessa.Tots els nostres personatges acabaran el conte feliçment, però no sense haver viscut abans uns quants ensurts.  Príncep, Granota, Princessa, Llop i Bruixa, tots els nostres personatges arriban a ser entranyables i màgics en aquesta obra de teatre infantil  de titelles escenaviva.

Aquí l’enllaç a un fragment de “La Granota Valenta” 

La granota valenta: Metodologia.

Aquesta és l’adaptació d’un conte clàssic amb guions modernitzats i un final més feliç del que s’espera. Perque tots els personatges titelles d’aquesta obra estan carregats d’humanitat, fins i tot la bruixa deixa veure la seva part més humana.

Amb una interpretació dels personatges feta per Eduardo Herrera y Catalina Higuera, actors professionals, que li donen carácter i emoció als personatges.

També utilitzem recursos expressius propis dels titelles, com ara són les cançons i el ball, amb escenes clàssiques titellaires, d’enamorats, o de bastonades.

Dades de l’espectacle:

L’estrena de “La granota Valenta” al públic va ser al juliol de 2008, al Club Begues, i des de llavors l’ha vist un munt de canalla, arreu Catalunya i també a Aragó (disposem de la versió de la Granota Valenta també en castellà). 

Quan la representació és a l’aire lliure, o fora d’un entorn teatral, portem un teatret de titelles forrat en vellut per donar l’ambient i tapar es titellaires. El teatret porta il·luminació propia, així com el sò de 1000 watts. Quan la representació es da a un teatre, aprofitem els recursos que ofereix per penjar el decorat de la tramoia, i una paret en vellut amaga els titellaires.

Els drets d’autor als que està sotmesa la representació pública d’aquesta obra són del 10%.

Contacteu amb Escenaviva per poder enviar-vos el dossier complet, amb els requisits tècnics, catxè, reserves i contractació.

Més espectacles infantils a Escenaviva

A Escenaviva disposem de tot un ventall d’espectacles per nens i per tota la familia, especialment dissenyats d’acord amb l’esdeveniment, sigui a festes majors, escoles o per fer gresca.

Et puc ajudar?