Formar-se en teatre
Formació teatral,  Tallers lúdics i didàctics

Tallers de Lectura expressiva: Teatre per la comunicació.

Tallers de lectura expressiva, un aprenentatge molt útil no només pel teatre, també per a vida quotidiana. Per això és una de les propostes formatives d’Escenaviva

A qui va adreçat aquest taller

Aprendre a llegir en veu alta amb expressió és de molta utilitat tant per nens com per adults, us expliquem per què:

Els nens aprenen des de petits a donar expressió a la seva lectura, la lectura expressiva els pot ajudar a reconèixer els diferents tipus d’expressió a l’hora de relacionar-se i comunicar-se, i també d’expressar-se.

Els adults poden utilitzar aquesta habilitat en el món professional, per exemple:

Treballar en la xarxa: Podcasts, publicitat,...

Avui dia s’ha d’oferir un bon missatge, clar i expressiu, per compensar la mancança del tracte personal directe en el món d’Internet

Lectura expressiva a les escoles

Tallers de lectura expressiva per a docents.

Des de l’organisme oficial d’ensenyament a Catalunya, s’intenta fomentar la lectura expressiva com una capacitat que convé assolir

A Escenaviva presentem un programa d’aprenentatge gradual sobre lectura expressiva amb tots els elements que cal tenir en compte de cara a la seva aplicació a les aules per part dels mestres.

Extraescolars pels alumnes.

Treballant pas per pas sobre projectes que es podran presentar a la fi de curs de les diferents modalitats de lectura expressiva, per anar creant una cultura i un costum en la lectura expressiva que arriba a ser capacitat en la expressió oral, i la lectura en veu alta de forma natural i eficaçment comunicativa

Taller de claus de la lectura expressiva i lectura dramatitzada.

Per part dels actors d’Escenaviva, presentem els aspectes a tenir en compte i completem l’explicació amb una lectura dramatitzada, per tal de que els alumnes comprovin el seu efecte.

Podeu contactar amb nosaltres per més informació, us atendrem amb molt de gust.

Si voleu més info…

La nostra oferta formativa teatral en mòduls

A Escenaviva oferim tallers formatius relatius als punts clau de la interpretació dramàtica, aquests són

Tallers d’acting

Perque per tindre presència i saber expressar-te en la vida real, no necessitas ser actor, però els actors poden donar-te algunes claus, no ho dubtis.

Taller per apropar-se a un mateix i prendre consciència de la propia imatge i dominar les claus de la comunicació de paraula i d’obra.

Maquillatge

Tant per caracterització com per pintacares, técnicas de maquillatge teatral per personatges,

També maquillatge per pintacares, un dels tallers lúdics que ofereix Escenaviva

Oratoria

Oratòria, un pas endavant de la lectura expressiva, per aprender tècniques d’expressió oral, improvitzacio i defensar discursos, per convèncer al teu públic del missatege que defenses. Deixa que semocionin amb tu.

Podeu demanar més inormación dels tallers formatius d’Escenaviva contactant amb nosaltre, us atendrem encantats

Et puc ajudar?