Eduard Herrera , Ehh

E.H.H. Músic

E.H.H.

músico compositor y animador. Hijo de escenarios.

qui sóc?

Bona pregunta, però anem al gra. Sóc músic autodidacta des dels 10 anys i he tocat la guitarra cada dia des de llavors. Sempre he tingut passió per compondre cançons i aprendre nous instruments. Actualment, (26/10/2023), amb 18 anys d’edat toco amb fluïdesa guitarra espanyola, acústica, elèctrica (amb les seves tècniques i variacions i maneres d’improvisació de cadascuna) el baix, el ritme i la veu, looper(una pista repetida a la qual se li van afegint guitarres), i estic estudiant psicologia musical. Tinc més de 300 pistes/cançons gravades i 2 àlbums personals per tocar només jo amb la meva guitarra.

Cover de “la dança del vestit” de Txarango. Sempre faig les covers diferents a les originals.
Trons d’esperança, puja amic meu.

PROPOSTES:

ANIMACIONS

Porto la música on sigui la gresca, tant si són festes comunitàries com populars,… o rondes romàntiques si cal.

MÚSICA DE CARRER

Per espais a l’aire lliure, o events populars.

CONCERTS:

Disposo d’un repertori de dos albums de guitarra, improvització amb interacció amb el públic i una sessio de DJ amb pistes ja gravades.

SESSIÓ BRASSERIE :

Per poder gaudir de la música instrumental d’una guitarra que des de que comença no para.

COM A COMPOSITOR Y PRODUCTOR:

MÚSICA PER VIDEOS:

Em puc adaptar fàcilment als moments de cada video, afegint curva dramàtica i psicologia musical per tal d’oferir una experiència completa.

CANÇONS PERSONALITZADES:

Necessitas una canço pel teu negoci? O per la teva parella? O per la teva mare? O potser pel teu gat? Si vols lligar amb amb algú d’aquests, no dubtis en trucar-me.

INFANTILS:

Espectacles infantils musicats. Des d’un contacontes fins a espectacles d’animació interactiva, pintacares, globoflèxia i pompes de sabó. Txulíssim tot!

PROFESSOR DE GUITARRA i ACOMPANYAMENT ARTÍSTIC:

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL:

Si vols aprendre a improvitzar amb tot el suposa, i vols enllaçar la guitarra amb les mans i el teatre dins de la guitarra, ofereixo classe individuals per guiar-te.

Classes INDIVIDUALS O COM A MÀXIM 2 PERSONES POR CLASSE. (3 si m`’apuras), Tant per principiants com per a avançats.

INTRODUCCIÓ A LA MÚSICA DE CARRER:

Si vols avançar musicalment (jo li dic a això “despertar musical”), i de pas pagar-te les classes, jo t’acompanyo a envalentonar-te amb el teu instrument i posar-te dins el gran aprenentatge de la música de carrer. (incloeix inicis a l’animació i la improvisació). Desbloqueig de la por escènica.

https://www.instagram.com/ehh.ehh.ehh_/

Deixa una resposta

Et puc ajudar?