teatre de comèdia

Fragment de “Catalan Gigolo”

Aquí teniu un fragment de Catalan Gigolo, la comèdia adulta que estrenem en català després d’haver estat estrenada a quatre països Xile, Equador, Argentina i Espanya. En castell’a es diu “Amor en alquiler: El putito feo”

Aquí en teniu cinc cèntims d’una de las escenas que representem en aquesta comèdia d’un acte.

…Ella: (Provant de ser suau, però farta de la conversa)
Doncs tu ho portes molt bé, vaja, que no se’t nota en res al que et dediques. És més, ets tot el contrari. Vull dir, que t’imagino més a tu pagant… Que no pas cobrant.

…I és que ets molt “normalito”, dóna la sensació de que en la vostra agència agafen a qualsevol…

…Que jo no dubto que el teu “look” de “grinyolin lover” romàntic i discotequer no tingui la seva morbositat, però m’esperava més alguna cosa a l’estil “Dicaprio”, que no pas un Tarzanet en hores baixes amb pinta de menjador compulsiu de tapites, canyes i peixet fregit.

Ell:

(Donant-ho tot per perdut)
Bueno, no tinc per què suportar tot això; si no t’agrado, em vaig i assumpte arreglat. Ara, que no ho entenc, avui que m’he dutxat, que m’he posat colònia, que m’he netejat les orelles… No fotis!. Que m’he llevat fins els pelillos del nas, Mira, mira a veure si veus algun…

Et puc ajudar?